dinsdag 11 januari 2011

The Paintbox

The Paintbox

Facepainting

The Paintbox fleurt al uw verjaardagsfeestjes, babyborrels, communiefeesten,... op met vrolijk gegrimeerde gezichtjes. Kindvriendelijkheid staat steeds centraal en er wordt enkel gewerkt met kwalitatieve en hypoallergene producten zoals Kryolanen Wolfe FX. Kinderen kunnen kiezen uit een ruim facepainting assortiment.

Bellypainting

The Paintbox heeft een creatieve en persoonlijk uitgesproken stijl. Dit stelt ons in de mogelijkheid om steeds unieke designs te ontwerpen waarmee u uw geboortekaartje kan personaliseren of iets speciaals te doen met die mooie bolle buik. U kan kiezen uit ontwerpen van The Paintbox of ons een thema doorgeven die wij uitwerken.

Kidsentertainment

- Workshop buikdansen

Deze workshop is uniek in Limburg! Wij bieden een professionele lesgeefster die een choreografie zal inoefenen met de kinderen. We voorzien een mooie inkleding van de workshop o.a. door grime gebaseerd op oriëntaalse wijze en heupsjaaltjes. Op het einde van de workshop is er een heus toonmoment waar ouders kunnen zien wat hun fiere kinderen hebben geleerd!

- Workshop snoeptaarten en snoepsaté's

Voor creatievelingen en lekkerbekken is dit een ideale workshop om zich in uit te leven! Wij bieden de workshop snoeptaarten aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Om onze jongere kindjes evenveel plezier te laten beleven en om ook een mooi resultaat mee naar huis te laten nemen, bieden we de workshop snoepsaté's aan voor kinderen onder de 8 jaar.

- Workshop ballonplooien

Kinderen vanaf 8 jaar leren wij graag ballonplooien. Het is toch gewoon veel leuker om iets zelf te kunnen dan om een ballon te krijgen?! Enkele figuren worden aangeleerd. We beginnen met de basis om dan de moeilijkheidsgraad te verhogen. Na deze workshop kunnen de kinderen zich trots echte 'balloontwisters' noemen!

Kijk gerust even op de website van The  Paintbox en neem contact op via het contactformuliertje!

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten